Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Læs mere om de cookies der bruges på hjemmesiden og om hvordan du ændre dit samtykke og/eller trækker dit samtykke tilbage: Læs mere


Personoplysninger


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer (almindelige persondata, herunder navn, efternavn, stilling, adresse, e-mail og EAN-nr., oplysninger om hvordan du vil betale). Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller ved kursustilmelding. Der indsamles også unikt samtykke-ID, tekniske oplysninger om din enhed, dit IP-nummer og geografisk placering.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Cookies på hjemmesiden har nødvendig/teknisk formål.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, navn, adresse, mail m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om herunder:

Wufoo:
Til brug ved tilmelding til kurser/møder.

Mailchimp:
Til brug ved tilmelding af nyhedsmail.

Indholdet på hjemmesiden
www.dsth.dk linker til mange andre hjemmesider, der ejes af andre. DSTH kan ikke drages til ansvar for indhold eller holdninger på disse hjemmesider, og et link fra www.dsth.dk til en ekstern side betyder ikke, at DSTH støtter eller er enig i synspunkter og holdninger, som kommer til udtryk på denne eksterne side.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: solomet@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Webudgiver
Solomet
Granvænget 49
7800 Skive
Tlf: 26110444
Mail: solomet@gmail.com